Mac-Lab IT

Glavno uporište laboratorija za snimanje, Mac-Lab IT sustav za hemodinamsko snimanje nudi pouzdanost, jednostavnost korištenja i izvrsnu integraciju IT podataka.

Osnovna funkcionalnost. Iznimne performanse.

Temelj obitelji hemodinamskih snimaka za Mac-Lab, Mac-Lab IT osmišljen je kako bi vam pomogao optimizirati tijek rada, produktivnost i propusnost. Mac-Lab IT nudi inovativne mogućnosti i funkcionalnost za pružanje jednostavnosti korištenja i sveobuhvatne integracije IT podataka.

Od trenutka kada su vaši pacijenti primljeni, kroz dijagnostiku, liječenje i naplatu, Mac-Lab IT intuitivan je sustav s mogućnostima i mogućnostima automatizacije koji podržavaju vašu učinkovitost i pomažu vam pružiti izvrsnu kvalitetu skrbi.

Prednosti

Mac-Lab IT hemodinamski sustavi za snimanje pomažu vam:

·         optimizirati učinkovitost s pojednostavljenim prikupljanjem podataka i potpunim izvješćem o postupku.

·         smanjiti greške pri unosu podataka i uštedite vrijeme jer se Mac-Lab IT sučelja s rendgenskim sustavima automatski šalju demografske podatke u sustave za snimanje i primaju radiološke parametre kao što su angulacije i proizvod doza (DAP).

·         definirati tijek predmeta u skladu s vašim specifičnim potrebama pomoću korisnički definiranih makronaredbi kako biste mogli pojednostavniti prikupljanje podataka i pružiti opsežno izvješće o postupku.

·         Riješiti pedijatrijske izazove s algoritmima i postavkama kako bi se omogućilo dokumentiranje složenih kongenitalnih slučajeva kada je to potrebno.

 

Tehnologija

Mac-Lab IT sustav hemodinamskog snimanja je moćan, pouzdan sustav koji se može konfigurirati oko načina na koji radite i nudi sveobuhvatno prikupljanje podataka na mjestu skrbi.

·         Sučelje s rendgenskim sustavima za automatsko učitavanje demografskih podataka u sustave za snimanje i primanje radioloških parametara kao što su proizvodi za anguliranje i područje doza (DAP) što pomaže u smanjenju pogrešaka pri unosu podataka i uštedi vremena.

·         Formulari registra podržavaju ACC-NCDR CathPCI Registry i ICD Registry.

·         Prikupite podatke iz registra na mjestu skrbi, pomažući u smanjivanju povlačenja grafikona nakon postupka.

·         Prikupite podatke na način koji želite s podacima prilagođenih obrazaca koji omogućuju konfiguriranje do 5.000 korisnički definiranih polja za unos podataka.

·         Izvezite sveobuhvatne podatke u GE i sustave za upravljanje registrom i podacima drugih proizvođača.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.