Discovery RF180 Sustav radiografije i fluoroskopije

Jedan sustav. Dizajniran za sve.

Biranje pravog fluoroskopskog sustava za vaše postrojenje znači pronalaženje onoga koji nudi pogodnosti za svakoga. Jednostavno rečeno, pacijenti, tehnologi, liječnici i direktori trebali bi lako pohvaliti sustav kako pozitivno utječe na iskustvo rendgenskog snimanja.

Lak. Uređen. Čist. Produktivan. To je jedan sustav. Dizajniran za sve.

Upoznajte Discovery RF180. Ovaj moćan sustav za daljinsko snimanje bez napora zarađuje poštovanje. Jednostavan i intuitivan, pruža ujednačen klinički tijek rada. Tehnolozi vole jednostavnu automatsku postavku. Pacijenti cijene ubrzane ispite. I, naravno, liječnici pozdravljaju jasnoću slika. Kada su u pitanju direktori i administratori, njihova pohvala usmjerena je na produktivnost i svestranost sustava. To je jedan od samo sustava u industriji koji može provoditi široku paletu ispita.

Intuitivno jednostavan. Vaš je dan efektivan.

Današnji volumeni pacijenata zahtijevaju jednostavan sustav fluoroskopije s brzim i automatiziranim radnim procesom. Zato je Discovery RF180 inteligentno dizajniran. Cilj? Maksimiziranje učinkovitosti od pred-skeniranja do objave.

Galerija

Izvedba, pojačana.

Ako je vaš sustav fluoroskopije cijenjen koliko često ga koristite, onda je Discovery RF180 snažan i jasan.

Dizajniran kako bi vaš odjel za rendgenske snimke bio zauzet, ovaj svestrani radnik može izvoditi tomosintezu, Auto Image Paste, DSA i bariatric ispite. Ona također uključuje varijabilni SID tako da možete provoditi ispite u prsima bez dodatne opreme.

Ako je vaša populacija pacijenata raznovrsna, ovaj sustav ima svoje. Kapacitet od 325 kg težine stola osigurava da možete pregledati još teže pacijente.

Uz sve to korištenje, kako bi vam pomogli da se izvodite iz dana u dan, Discovery RF180 ima ugrađeni pristup jednom od najvećih sustava daljinske podrške u industriji. Pozdravite izvedbu. Pozdravite ubrzan ROI. Pozdravite Discovery RF180.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.