Vscan Extend Handheld Ultrazvuk

Mjesto skrbi i hitni prijenosni ultrazvuk

 Osnaživanje u tom kritičnom trenutku.

Vscan Extend ™ je ručni ultrazvučni sustav džepne veličine koji omogućuje zdravstvenim radnicima da se usredotoče na procjene i ubrzaju odluke o liječenju na mjestu skrbi. Uklapa se u dlan vaše ruke i jednostavan je za korištenje kao pametni telefon, što vam pomaže da poduzmete odlučnu akciju, brzo uputite pacijente, optimizirate tijek liječenja i smanjite ukupne troškove skrbi. 

Vscan Extend je sada moćniji nego ikad  s novim dostupnim aplikacijama i dizajniranima kako bi vam pomogao u pouzdanoj dijagnozi i poboljšanju produktivnosti.

Prijenosni ultrazvuk za vašu specijalnost

Vscan Extend isporučuje visokokvalitetnu dijagnostičku sliku koja je indicirana kod abdominalnog, srčanog, plućnog, akušerskog, pedijatrijskog i vaskularnog skeniranja. Koristi se u raznim okruženjima od strane zdravstvenih djelatnika - uključujući kardiologe, liječnike opće prakse, opstetričare, ginekologe, liječnike primarne zdravstvene zaštite, hitne liječnike i intenziviste - pomažući vam pružiti učinkovitu skrb o pacijentima s manje preporuka.

Više snage u džepu uz Vscan Extend aplikacije

GE je surađivao s razvojnim programerima trećih strana i iskusnim Vscan proširio korisnike da razviju aplikacije koje vam pružaju mogućnost prilagodbe Vscan Extend kako bi se učinkovito uklopili u područja za njegu koja već služe, te za upravljanje scenarijima kliničke skrbi.

VScan Proširi aplikacije možete preuzeti i instalirati online s GE Marketplace, gdje možete vidjeti screenshotove aplikacije i pregledati dodatne informacije prije preuzimanja. Također možete primati obavijesti e-poštom o novim ili ažuriranim aplikacijama, a ažuriranja se mogu lako pokrenuti izravno iz usluge Vscan Extend.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.