Medicom d.o.o. je ovlašteni uvoznik i distributer renomiranih proizvođača medicinskih uređaja i opreme, a ujedno i ovlašteni servis svih proizvoda iz prodajnog programa. Pri odabiru medicinske opreme iznimno je važno obratiti pažnju na kvalitetu i performanse, ali i pružanje kompletne usluge od strane dobavljača, tj. ovlaštenog servisa.

Potreba za kvalitetnim servisom je izuzetno važna, jer se radi o opremi koja je direktno u funkciji zdravlja ljudi, te je bitno da usluga bude obavljena u najkraćem mogućem roku od strane vrhunskih stručnjaka. Shodno tome, kako bi u potpunosti iskoristili potencijal medicinske opreme i osigurali joj dugi životni vijek potrebno ju je redovito održavati.

Nudimo vam usluge:

  • održavanja medicinskih uređaja u garantnom roku sukladno važećim propisima i uvjetima iz garantnog lista
  • održavanja medicinskih uređaja van garantnog roka, uz stručnu procjenu i ponudu isplativosti popravka
  • edukacije i tehničke podrške korisnicima
  • osiguranja svih potrebnih originalnih rezervnih dijelova

Servisiramo opremu slijedećih proizvođača: GE Healthcare (ultrazvučni uređaji, radiološki uređaji, dijagnostički uređaji u kardiologiji), Arcom (radiološki uređaji), Technix (radiološki uređaji), Konica Minolta (digitalizatori), Covidien (elektrokirurški generatori), Givas (bolnička oprema – bolesnički i pregledni kreveti, kolica, antidekubitalni madraci) i Lippolis (kapilaroskopi).

Također želimo naglasiti da se naše stručno osoblje redovito educira u tehničkim centrima naših principala, čime kontinuirano unapređujemo izobrazbu djelatnika, a time omogućujemo i vrhunsku uslugu servisa u skladu s opremom koju nudimo.