Politika privatnosti – Medicom d.o.o., Zagreb

PODACI SVIH NAŠIH KLIJENATA SU SIGURNI JER POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST

Podaci o Vama i Vašim djelatnicima, kao i Vašim poduzećima obrađivat će se isključivo u svrhu obrade istih u računovodstveno-knjigovodstvene svrhe te će se slati isključivo nadležnim državnim tijelima sukladno zakonskim i drugim aktima. Kontakt podaci Vaših poduzeća koristiti će se isključivo u svrhu slanja informacija o ponudama, novostima i zakonskim promjenama te u svakom trenutku imate mogućnost odjave s liste primatelja maših mailova.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup svim Vašim podacima kao i eventualna izmjena/ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  • nikada ni u kojoj mjeri i obliku neće se zloupotrijebiti Vaši osobni podaci
  • Vaši kontakti i osobni podaci neće se davati ni u kojoj mjeri i obliku bilo kojoj trećoj strani
  • Vaši kontakti i osobni podaci mogu se dati trećoj strani izričito uz Vašu dozvolu

Sve naše aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) kao i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju i dr.).

Medicom d.o.o. sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” br. 106/12) dana 15. veljače 2018. je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO – Data Protection Officer).